Disclaimer & Copyright

Algemeen

Chairs@home (kamer van Koophandel 20169087), hierna te noemen Chairs@home, verleent u hierbij toegang tot www.chairsathome.nl (de website) en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Chairs@home behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen

Beperkte aansprakelijkheid

Chairs@home spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Chairs@home.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Chairs@home. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Chairs@home, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 

Aanbieding van de week

Pie
Pie
Bekijken

Contact & Routebeschrijving

Adres: Thijssenweg 2AG
Postcode: 4927PC Hooge Zwaluwe
Telefoonnummer: 06 40 36 44 20
E-mailadres: info@chairsathome.nl
KVK nummer: 20169087
BTW nummer: NL140866048B01

Via deze link heeft u meteen toegang tot de webshop van de firma Floorfriendly, waar u al uw vilt, beschermdoppen en zwenkwielen kunt bestellen, deze worden u dan netjes toegestuurd. Gebruik de kortingscode W3553 voor 5% korting op uw bestelling.

Bekijk Floor Friendly

Via deze link heeft u meteen toegang tot de webshop van de firma Oranje, waar u al uw onderhouds producten online kunt bestellen, deze worden u dan netjes toegestuurd.