Loomstoelen

Loom is weer helemaal terug, Loomstoelen zijn tijdloos en duurzaam, deze prachtige collectie vlechtwerk stoelen van Nouvion zijn leverbaar in meer dan 10 verschillende kleuren Loom, bij sommige modellen heeft u voor de bekleding keuze uit vele prachtige Leder of Stofkwaliteiten om deze stijlvolle stoelen te laten bekleden.

Wat is Loom?

Loom is een fijnmazig geweven product, het wordt machinaal gemaakt. De kern van het product is ijzerdraad, vervolgens gedraaid met papier. Doordat het zo strak is gedraaid en vervolgens verlijmd en afgelakt wordt, is het product zeer duurzaam. Het kraakt niet, haakt niet en is werkelijk oersterk. Het product wordt verlijmd en afgewerkt in de gewenste kleur.

Bij Chairs@Home zit u voor Loom stoelen ook goed.

Aanbieding van de week

Pie
Pie
Bekijken

Contact & Routebeschrijving

Adres: Thijssenweg 2AG
Postcode: 4927PC Hooge Zwaluwe
Telefoonnummer: 06 40 36 44 20
E-mailadres: info@chairsathome.nl
KVK nummer: 20169087
BTW nummer: NL140866048B01

Via deze link heeft u meteen toegang tot de webshop van de firma Floorfriendly, waar u al uw vilt, beschermdoppen en zwenkwielen kunt bestellen, deze worden u dan netjes toegestuurd. Gebruik de kortingscode W3553 voor 5% korting op uw bestelling.

Bekijk Floor Friendly

Via deze link heeft u meteen toegang tot de webshop van de firma Oranje, waar u al uw onderhouds producten online kunt bestellen, deze worden u dan netjes toegestuurd.