Leder & Stof Kwaliteiten

Algemeen

Leder is een natuurproduct, het is duurzaam, heeft stijl en is makkelijk in onderhoud. Hoewel voor meubelleder de mooiste huiden worden gebruikt, kan het voorkomen dat  littekens, schrammen, insectenbeten, schuurplekken, hoornstoten en zelfs brandmerken waarneembaar zijn, deze plekjes hebben géén invloed op de duurzaamheid van leder. Elke huid is letterlijk uniek en puur natuur net als de mensenhuid is leder soepel en rekbaar. door gebruik zal het iets uitrekken, wat vooral waarneembaar is op grote oppervlakken. De hierdoor ontstane plooivorming draagt bij aan de natuurlijke charme van echt leder.

Bij Chairs@home heeft u keuze uit de beste lederkwaliteiten om uw luxe meubelen te laten bekleden. Hieronder ziet u een gedeelte uit de ledercollectie die wij u te bieden hebben, tevens wordt er een onderhoudsadvies gegeven voor de bewuste lederkwaliteit.

Gaat uw voorkeur echter uit naar stof in plaats een lederen bekleding, dan heeft Chairs@Home een zeer uitgebreide collectie stof kwaliteiten waar u  altijd uw kostbare meubels mee kunt laten bekleden.

Al de onderhoudsproducten zijn in onze showroom verkrijgbaar, u kunt deze echter ook online bestellen, via de link onderaan op de homepagina (webshop meubelverzorgingsproducten) Al de benodigde producten worden u dan netjes toegestuurd.

Aanbieding van de week

Pie
Pie
Bekijken

Contact & Routebeschrijving

Adres: Thijssenweg 2AG
Postcode: 4927PC Hooge Zwaluwe
Telefoonnummer: 06 40 36 44 20
E-mailadres: info@chairsathome.nl
KVK nummer: 20169087
BTW nummer: NL140866048B01

Via deze link heeft u meteen toegang tot de webshop van de firma Floorfriendly, waar u al uw vilt, beschermdoppen en zwenkwielen kunt bestellen, deze worden u dan netjes toegestuurd. Gebruik de kortingscode W3553 voor 5% korting op uw bestelling.

Bekijk Floor Friendly

Via deze link heeft u meteen toegang tot de webshop van de firma Oranje, waar u al uw onderhouds producten online kunt bestellen, deze worden u dan netjes toegestuurd.